Home / Filme crestine / Exodus: Gods and Kings (2014)

5 comments

 1. F

  Trebuie de inteles ca Biblia si cu Holywood-ul nu s-au intersectat si nici nu o sa se intersecteze vreodata.
  Sincer e o pierdere de timp pretios a-l viziona si poate sa induca in eroare foarte usor pe cineva care nu stie Biblia.
  E posibil ca regizorul filmului si chiar si cei ce l-au jucat nici sa nu fi citit vreodata textul real din biblie, cred ca daca l-ar citi le-ar fi rusine de ce au putut realiza.

  As ruga pe cine administreaza acest site sa verifice mai intai cat de crestine sunt filmele care se pun pe site si daca chiar is biblice. Acest film chiar a fost deviat si modificat la aproape fiecare detaliu care este scris in Biblie si e posibil sa fie regizat anume ca sa ne sfideze sau mai bine zis sa-l sfideze pe Dumnezeu.
  Rusine sa le fie.

 2. t

  ne biblic nu merita nici jumatate de stea direct film ortodox.

 3. s

  …bravo Really…se vede ca esti crestin…foarte adevarat comentariul,iar filmul adevarata blasfemie la adresa crestinilor de pretutindeni,iar multi dintre ei care nu au o minima cultura duhovniceasca sunt pacaliti de efectele speciale care n-i se baga pe gat …pt simplul fapt ca ,,ei,, sunt la butoanele acestui pamant…dar asta pana intr-o zi…asa cum n-i s-a promis si noua…crestinilor…Doamne Iisuse Hristoase ai mila de toti crestinii ortodocsi…si buni si rai…si de toata creatia TA ! Amin!

 4. R

  Sincer e un film total diferit de Biblie. Pacat ca, contine atat de multe elemente fortat schimbate – de la toiagul lui Moise folosit pentru a face minuni, iar in film e lasat singurului copil.
  – in Biblie, Moise avea 2 copii, iar in film un singur fiu;
  – in Biblie, Dumnezeu il trimite pe Moise sa faca minunile, in timp ce in film incearca sa fie cat mai „naturale” posibil;
  – in Biblie poporul evreu a trecut Marea Rosie ca pe uscat, in film poporul trece prin ape;
  – in Biblie e mentionat ca oamenii sa nu-si faca slove scrise pe piele, iar in film sotia lui Moise are tatuaj facial;
  – in Biblie Dumnezeu se arata prin rug aprins, iar in film prin copil ca si cum ar fi neputincios.

  E o mare ofensa adusa la adresa crestinilor.
  Ar fi interesant sa se faca un film biografic despre viata unui presedinte american si la sfarsit sa se sinucida. Ca doar e un film, inspirat din fapte reale.

  Se simte puternic influenta New Age, la fel ca si in filmele Noah sau The Fountain.

  Pacat ca lasa la sfarsit un gust atat de amar.

  Ar fi interesant sa se face un film inspirat din viata lui Mohamed … oare cum ar reactiona atunci adeptii lui…. un nou „Je suis Charlie”

 5. m

  film ne biblic, mai bine stergetil

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .

Left Behind (2014)

Cursa 747 se află în zbor spre Londra când, fără nici un fel de avertisment, pasagerii încep să dispară în mod misterios de pe locurile lor. Teroarea şi haosul se răspândesc nu doar printre cei din avion, ci peste tot în lume, căci evenimente neobişnuite se petrec peste tot. Pentru cei care au rămas în viaţă, a început Apocalipsa!