Home / Filme crestine / Fireproof (2008) – Furtuna de foc

27 comments

 1. e

  unde se poate descarca filmul subtitrat?

 2. m

  Am vrut sa vad filmul on line dar a mers numai pina la ziua 18.Stiti cumva cum pot rula tot filmul??Multumesc!

 3. P
  Podobea Emanuela

  eu personal nu sunt casatorita dar acest film e foarte super…da o lectie buna de viata mai ales celor nepocaiti si din pacate si la uuunii care se afla printre noi…oricum e foarte reusit film…

 4. l

  SLAVÄ SI LAUDÄ LUI DUMNEZEU!Binecuväntare in familia sotilor PETRU si VICTORIBACIU!Care se luptä pt.a-mi salva cäsnicia…am pläns si i-am multumit lui Dumnezeu la acest film,trebuie väzut!

 5. I

  Am văzut multe filme la viața mea, cînd nu îl aveam pe Isus în inima mea, de cînd îl am pe Isus în inima mea nu mă mai
  uitam la filme , și niciodată în viața mea nu am plîns , dar la filmul ăsta am plîns ….am plîns..am plîns .
  Slăvit să fie Dumnezeu pentru acest film….
  Pot să-mi termin predica…și perfecționa relația cu soția
  Recomand si cartea Dragoste și Respect …….Slăvit să fie domnul

 6. c

  sa va dea dumnezeu sanatate la toti
  sa traiti in imparatia lui, vesnic cu toti.

 7. c

  PACEA DOMNULUI
  cred ca e super acum ma uit doar filmele crestine sunt mai bune decat pe alte canale la televizor. am o intrebare : este cineva adventist?

 8. g

  foarte frumos superb dar l-am vazut pana la jumate intamplarea cu trenul….. dar nu mai este filmul pe net

 9. m

  super frumos filmul merita vazut e bun pt cei Casatoriti si pt cei ce urmeaza sa se Casatoreasca. Dumnezeu sa binecuvinteze pe cei ce pun filme crestine. Laudat sa fie Numele Lui in veci de veci. super filmul

 10. F

  FOARTE BUN FILMUL !! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE !!! fiecare se identifica in acest film ,dar Dumnezu ne Iubeste si ne invata sa iubim !!

 11. r

  superb,ai ce invata!

 12. D

  INTRADEVAR..MERITA VAZUT,….un film din care avem toti ce invata,…cei casatoriti se pot redescoperii, cei ne casatoriti..pot vedea ca o casnicie inseamna efort, si daruire…DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!

 13. V

  D-ZEU SA RASPLATEASCA INSUTIT OAMENULOR CARE AU SCRIS CARTEA SI AU FACUT ACEST FILM MINUNAT. D-EU EXISTA SI POATE FACE MINUNI SI IN ZIUA DE AZI

 14. A

  Super film .

 15. A

  SUPERB FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!MERITA VAZUT, MAI ALES DE CEI CE VOR SA-SI INTEMEIEZE O FAMILIE SAU SUNT IN DIFICULTATE.

 16. T

  Nu am cuvinte …! Am plans de mai multe ori !! Un film f.f.bun . Ce poate face Domnul cu oamenii .MINUNAT ! Merita vazut .Punct.

 17. R

  Minunat film,nu pot decat sa-l laud pe Dumnezeu pentru astfel de exemple de viata traita spre lauda Lui.Sa dea Dumnezeu ca toti cei care vizioneaza acest film sa fie influientati si sa-si doreasca o viata placuta innaintea lui Dumnezeu.

 18. c

  frumos film
  GBV!

 19. s

  vai mama mea ma imbolnavit filmul asta mia dat lacrima ,,, ma emotionat ff mult

 20. s

  .unde pot vedea a 2a parte ¿¿???

 21. m

  Un film ce merita vazut! Cel mai frumos film! GBU!

 22. o

  un raspuns pt.cei casatoriti dar care au pierdut pasiunea iubirii de la inceput.este o indrumare in redescoperirea iubirii dintai si a respectului reciproc in care comunicarea are un rol important.asa cum este aratata si in epistola lui Pavel, 1 Corinteni:13,”4. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
  5. nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
  6. nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
  7. acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.”caci cea mai mare este…DRAGOSTEA”.

 23. g

  un film ce merita vazut…ce inseamna adevarata iubire si pretuire.caci degeaba incercam sa castigam intreaga lume daca ne pierdem inima.

 24. s

  super……film

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .