Home / Filme crestine / I Am Gabriel (2012)

5 comments

 1. N

  De ce sunt sterse majoritatea filmelor pe acest site……Crestin?

 2. g

  Un film minunat!!
  Iti umple inima de speranta si incredere ca Dumnezeu ne iubeste si din dragoste pt.noi, pacatosi fiind ,a dat pe unicul sau fiu-ISUS .
  „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
  Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El. „

 3. p

  dc nu vine subtitulat??

 4. L

  Haideti sa-L slavim pe DOMNUL DUMNEZEU, sa ne punem TOATA INCREDEREA IN EL!!! Si EL isi va arata slava lui asupra noastra si a ROMANIEI. AMIN

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .