Home / Filme crestine / Joseph (Viata lui Iosif)

4 comments

 1. G

  Vista lui Iosif este o pilda de credintã si ascultare fata de Domnul,un exemplu de iubire si iertare pt.frati !
  Un film care e o istorie a adevaratei credinte si iubiri..
  Un exemplu de indeplinire a fagaduintei lui Dumnezeu pt.cei care umbla in ascultare fata de poruncile sále si pe care nu-i paraseste niciodata !
  Iosif,prin credinta si ascultare reuseste sa schimbe viata familiei sale dar si a celorlalti din jur(chiar daca unii ii suntlá inceput potrivnici),este un exemplu de credinta traita si manifestara,Dumnezeu insusi este cu el,iar acest lucru se cunoaste prin prosperitateá lucrarilor sale.

 2. t

  un film adevarat …. aceasta inseamna iubirea adevarata si dragoste…. knd iubesti ierti totul….. Domnul fie Binecuvantat in Vecii de vecii Amin!!!

 3. g

  un film minunat ceea ce ar trebui sa facem si noi in fiecare zi sa avem credinta in bunul Dumnezeu sa ne rugam cu credinta ca el ne poate ajuta pe fiecare dintre noi cum a facut cu Iosif.Binecuvantat fie numele domnului.*

 4. r

  un film minunat,l-am mai vazut si nu ma satur sa-l vad. credinta lui Iosif este mare si Dumnezeu alaturi de el in fiecare clipa,asa cum este alaturi de fiecare dintre noi,trebuie sa avem incredere si sa ne rugam lui. Slavit sa fie numel Domului!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .