Home / Filme crestine / Love Comes Softly (O viata noua) – seria1

9 comments

 1. R

  e foarte frumos filmu si chiar educativ. sa vezi ca tot ce se intampla nu tine de tine ci de dumnezeu,daca el vrea sa-ti ia pe cineva ce iti este foarte drag poate ca vrea sa-ti vada credinta dar nu te lasa si iti da pe alcineva in care sa poti gasi alinare pamanteasca. Eu chiar le voi spune si altora sa il vizioneze. pt ca daca ai fi in situatia personajelor sa vezi ce inseamna sa ramai insarcinata si sati faci planul cu sotul tau si dintr-o data sa nul mai ai, e foarte greu , si tie ca femei si unui barbat e greu sa creasca o fata fara mama. deaceea e bn chiar daca unul din cei doi sot sau sotie ,ramane singur sa stie ca dumnezeu nul va lasa singur si ii va da un ajutor.

 2. e

  pt DeSeneo Andreea…
  si de ce te mai uiti daca nu iti place…pastreaza comentariile pentru tine…

  • D

   draga emma,cand am ajuns la momentul respectiv am oprit filmul si am comentat ca sa se stie, poate inca mai sunt crestini care Il iubesc pe Dumnezeu si sunt gata sa renunte la un film care ii dezonoreaza Numele.

   • D

    nu ca ar exista crestini care sa nu il iubeasca pe Dumnezeu. Dar sotul meu si cu mine cand vrem sa vedem un film singuri sau impreuna cu copilasii nostrii verificam pe diferite site-uri daca filmul e bun ca sa nu pierdem timpul. Un site este dove.org, site care iti zice daca filmul are un limbaj nepotrivit sau scene nepotrivite. Sau ne uitam la comentariile pe care le-au facut altii (ca aici)
    PS Apreciez acest site si munca voastra. Domnul sa va dea intelepciune in toate

 3. D
  DeSeno Andreea

  plus ca scena e una senzuala
  imi cer scuze

 4. D
  DeSeno Andreea

  min 37-38 se ia Numele lui Dumnezeu in desert exprimand mirare. Numele lui Dumnezeu este Sfant si nu trebuie sa Il pronuntam decat daca ne gandim la El, ii dam slava, multumire, ne rugam, samd.

 5. C

  Extraordinar film…mesaje biblice strecurate intr-o poveste de viata superba

 6. a

  te contrazic (pe cel de mai sus)…nu vad prin ce se ia numele Domnului in desert. E un film foarte fain, am citit si cartea in urma cu un an,Domnul sa va binecuvanteze! :*

 7. D
  DeSeno Andreea

  nu e un film bun
  se ia Numele lui Dumnezeu in desert
  Daca Il iubesti pentru ca El ne-a iubit intai, nu vizionezi un film in care Numele Lui se ia in desert, fara teama si fara reverenta.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .