Home / Filme crestine / I Am Sam – Eu sunt (2001)

4 comments

 1. d

  filmu e perfec, chiar daca in realitate nu se intampla ceea ce s-a scris la generic
  merita vizionat

 2. c

  filmul ce se deruleaza nu corespunde cu titlul din afis si anume I AM SAM….

 3. c

  Am incercat sa vad filmul I AM, dar descriera nu corespunde cu ceea ce am vazut in primele 20 minute. In descriere este vorba de un tata a carui capacitate mintala nu o depaseste pe cea a unui copil de 7 ani si despre fiica acestuia, iar in ceea ce ruleaza pe monitor este vorba de o femeie care se criogeneaza. Eu as vrea cu adevarat sa vad filmul a carui descriere este postata in dreptul titlului. Multumesc

  • o

   pentru toti care vor sa vada filmul care corespunde descrierii sa il caute asa:I am Sam.acesta este filmul.Vizionare placuta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .