Home / Filme crestine / The Encounter (Intalnire neasteptata)

6 comments

 1. d

  extraordinar! Domnul e asa mare!

 2. M

  De cel putin 3 ori am urmarit acest film.E atat de reusit!Atatea invataturi…Unul din putinele filme crestine bune .IL recomand cu toata caldura.

 3. s

  Multumim pentru postarea acestui film care este poate cel mai bun din cele pe care leam vazut,are aceeasi tema ca cea a cartii BARACA si merit vazut acest film.sa ne ajute D-nul pe toti sa ne pocaim cu adevarat pina nu este prea tirziu.

 4. v

  filmul e frumos preferatul meu… dar e slaba linia sonora se aude f slab vocea e inceata

 5. M

  Extraordinar! Aseara l-am vazut pe Alfa & Omega si acum l-am gasit pe net – de doua ori l-am vazut in doua zile si nu e prea mult. Ce idee de film super!! Multumesc pentru postare!! Slava lui Dumnezeu pentru dragostea Lui nemarginita cu care ne inconjoara zi de zi si ne atrage spre El!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .