Home / Filme crestine / The Grace Card (2011)

6 comments

 1. i

  pace Domnului sa va intoteasca in tot ceea ce faceti. Nu am putut sa vad filmul pana la capat, am vazut doar pana in minutul ’78 si de acolo s-a inverzit tot filmul dar in schimb mi s-a parut intersant si educativ in acelasi timp,dar cand te uiti la ceva este bine sa-l vezi pana la final(nu ca atunci cand iei o bluza pe tine ,doar nu o punem pe jumatate de corp si pe cealalta o lasi goala ci pe tot corpul)cred ca asa era bine si pentru acest film.va multumesc anticipat doar pentru aceste cateva minute care m-au facut sa ma gandesc mai mult pe viitor. DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa va fie alaturi in tot ceea ce faceti dupa voia SA.

 2. i

  pace Domnului sa va intoteasca in tot ceea ce faceti. Nu am putut sa vad filmul pana la capat, am vazut doar pana in minutul ’78 si de acolo s-a inverzit tot filmul .nush dc mi s-a parut intersant si educativ in acelasi timp dar cand te uiti la ceva este bine sa-l vezi pana la final(nu ca atunci cand iei o bluza pe tine ,doar nu o punem pe jumatate de corp si pe tot)cred ca asa era bine si pentru acest film.va multumesc anticipat doar pentru aceste cateva minute care m-au facut sa ma gandesc mai mult pe viitor. DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa va fie alaturi in tot ceea ce faceti dupa voia SA.

 3. c

  Minunat film!Iertarea e cel mai greu de realizat. Va multumesc pentru acest film si pentru toate mesajele !

 4. A

  Excelent film.
  Ma bucur ca am descoperit acest site,unde voi viziona si alte filme din care cu siguranta ai de invatat.
  Va multumesc.

 5. a

  ii prea tare…:*

 6. e

  Acest film ma facut sa imi skimb gandirea cu privire la familia mea si sa ma apropiu mai mul de d-zeu fiti binecuvantati tooti cei care veti urmari acest film si fie ca d-zeu sa va vorbesca god bless you

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .