Home / Filme crestine / The stoning of Soraya M

7 comments

 1. M

  De ce nu se poate vedea si pe mobil?!?

 2. c

  este un film foarte bun

 3. M

  Filmul e strigator la cer……..
  Si se mai numesc credinciosi?!
  Dumnezeu e mare…….
  Ajungem zilele de pe urma…..

 4. a

  Cum se poate vedea filmele de pe acest site cu o tableta android ? Pt ca nu se deschide nici un film pt vizionare . Va rog ajutati ma ! Multumesc mult!

 5. A

  Filmul se cheama „The stoning of Soraya M.” Adica lapidarea sau uciderea cu pietre a Sorayei M. Nu „povestea”. Ar fi bine sa fie o poveste.
  Filmul este cutremurator. Faptul ca este dupa un caz real te lasa dezarmat si te face sa te simti neputincios la asa o cruzime… si te face sa multumesti Domnului ca nu te-ai nascut femeie intr-o asa tara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .