Home / Predici / Perspectiva profetică 2014 – Lazăr Gog

3 comments

 1. g

  va salut pe toti.legat de subiect,cei ce predica,invata,sant lasati de sus pentru maturizarea celorlanti,ei au un dar si o slujba de inplinit,iar despre biblie(v.t) toata biblia este de folos pentu invatatura sfintilor,si toata este lasata cu un scop pe pamant.

 2. s
  smochinul verde

  Pentru toti aceia, care inca, mai cred in Dumnezeu, mai exact in promisiunile si fagaduintele Sale, vis-a-vis, de planeta pamant, subjugata diavolului si minciunilor sale, este vremea unui acut wake up de sub tirania traditiilor, datinilor, prejudecatile religiilor. Unul singur poate sa mantuiasca, Dumnezeu, si-aceasta se obtine GRATUIT, prin credinta in jertfa inlocuitoare a fiului Sau, Isus Hristos. Nu trebuie sa faci nimic, pentru ca a facut Dumnezeu totul; trebuie doar sa crezi si crezand sa duci o viata plina de multumire si recunostiinta, in fiecare zi, fata de Binefacatorul tau.Si pentru ca nu-L vezi, decat prin credinta, toata aceasta exprimare a ta, o indrepti intotdeauna catre semenul tau. Pentru ca traim vremea sfarsitului, mlastina pestilentiala a nspe-miilor de invataturi o sa duhneasca din ce in ce mai tare. S-a dus vremea ascultarii, este timpul ,,invatatorilor, oratorilor, profetilor si cristosilor, mincinosi, spune Cuvantul lui Dumnezeu. De aceea este timpul sa privim in sus si nu l-a polologhiile imbalsamate in minciuna si adevar, rostite prin gura unor prea haraziti, care vor aduce o pierzare vesnica de la fata lui Dumnezeu.

 3. T

  Nu stiu daca Lazar Gog a fost vreodata un om spiritual, cristocentric, dar in prezent arata mai degraba a inselator decat a propovaduitor veritabil al Evangheliei. Dumnezeu la sfarsitul veacurilor ne-au vorbit prin Fiul. Deci ce ne-a spus Fiul, Isus Hristos, este mai important decat ce s-a spus in Vechiul Testament. Noul Testament este lumina deplina. Cine n-a capatat lumina, inca orbecaie prin Vechiul Testament in mod obsedant si confuz…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Td Jakes – sex (2014)

Episcopul T.D. Jakes

T.D. Jakes – Incidentul Filipi

Episcopul T.D. Jakes cu un mesaj de exceptie intitulat - Incidentul Filipi