Home / Predici / Perspectiva profetică 2014 – Lazăr Gog

5 comments

 1. R
  Rus Augustin

  Sintem in anul 2022 si este demonstrat faptul ca in 2019 Lazar Gog pastor la Biserica Emanuel, Anaheim California USA a fost prins, amendat de California Highway Patrol pentru conducerea autovehixului personal in stare de ebrietate. Exista documente care inca pot fi citite pe Internet de la Tribunal. Stupoarea mare vine insa de la faptul ca biserica Emanuel tine partea acestui individ care a mai fost prina cu fraude fiscale si in trecut. Proasta gestionare a banilor sj pretexte biblice care sunt slogane personale in ceea ce priveste zeciuiala membrilor a facut o stare iritabila intre membrii bisericii Emanuel.
  Luna iunie 2022 aduce tulburare si mari semne de intrebare. Multi membrii din bisewrica Emanuel, Anaheim USA al3g sa paraseaaca biserica alaturandu-se alto comunitati romaneati din zona.
  Rusine Lazae Gog. Urat sfarsit de cariera ai lasat in urma !

 2. g

  va salut pe toti.legat de subiect,cei ce predica,invata,sant lasati de sus pentru maturizarea celorlanti,ei au un dar si o slujba de inplinit,iar despre biblie(v.t) toata biblia este de folos pentu invatatura sfintilor,si toata este lasata cu un scop pe pamant.

 3. s
  smochinul verde

  Pentru toti aceia, care inca, mai cred in Dumnezeu, mai exact in promisiunile si fagaduintele Sale, vis-a-vis, de planeta pamant, subjugata diavolului si minciunilor sale, este vremea unui acut wake up de sub tirania traditiilor, datinilor, prejudecatile religiilor. Unul singur poate sa mantuiasca, Dumnezeu, si-aceasta se obtine GRATUIT, prin credinta in jertfa inlocuitoare a fiului Sau, Isus Hristos. Nu trebuie sa faci nimic, pentru ca a facut Dumnezeu totul; trebuie doar sa crezi si crezand sa duci o viata plina de multumire si recunostiinta, in fiecare zi, fata de Binefacatorul tau.Si pentru ca nu-L vezi, decat prin credinta, toata aceasta exprimare a ta, o indrepti intotdeauna catre semenul tau. Pentru ca traim vremea sfarsitului, mlastina pestilentiala a nspe-miilor de invataturi o sa duhneasca din ce in ce mai tare. S-a dus vremea ascultarii, este timpul ,,invatatorilor, oratorilor, profetilor si cristosilor, mincinosi, spune Cuvantul lui Dumnezeu. De aceea este timpul sa privim in sus si nu l-a polologhiile imbalsamate in minciuna si adevar, rostite prin gura unor prea haraziti, care vor aduce o pierzare vesnica de la fata lui Dumnezeu.

 4. T

  Nu stiu daca Lazar Gog a fost vreodata un om spiritual, cristocentric, dar in prezent arata mai degraba a inselator decat a propovaduitor veritabil al Evangheliei. Dumnezeu la sfarsitul veacurilor ne-au vorbit prin Fiul. Deci ce ne-a spus Fiul, Isus Hristos, este mai important decat ce s-a spus in Vechiul Testament. Noul Testament este lumina deplina. Cine n-a capatat lumina, inca orbecaie prin Vechiul Testament in mod obsedant si confuz…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Td Jakes – sex (2014)

Episcopul T.D. Jakes

T.D. Jakes – Incidentul Filipi

Episcopul T.D. Jakes cu un mesaj de exceptie intitulat - Incidentul Filipi