Home / Studii Biblice / Cartea Apocalipsei – studiu biblic audio cu Paul Negruti ep. 1-30

One comment

 1. M

  Interpretarea Apocalipsei nu se face prin interpretare pe text , ci in coroborare cu sutele de versete din VT din cele cel putin 8 carti care au tangenta cu evenimentele finale evenimente cu care se impletesc.

  Expresia „sfirsitul lumii” nu are legatura cu Apocalipsa , sfirsitul se refera la mai multe sfirsituri diferite intre ele dar nu al limii caci lumea pe pamint va continua dupa cum se arata in VT chiar daca unele zone vor ramine pustii, totusi in alte zone vor locui oameni iar in altele fiintele care seamana cu niste oameni cu barbi , adica maimute.
  „Sfirsitul timpului” trebuie inteles duhovniceste adica al sfirsitului perioadei de dinaintea marilor evenimente ale Judecatii .
  este vorba despre timpul de indreptate dinaintea caderii sabiei justitiare , apoi urmaeza alt timp , altfel nu se mai poate folosi expresia despre cei care vor mosteni pamintul.

  Apoi pecetile si multe elemente de dupa capitolul 3 nu respecta succesiune tmporala a evenimntelor iar altele chiar daca sint prezentate succesiv ele in realitate au loc simultan cu ocazia aceluiasi mare eveniment.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Lumea de dincolo studiu biblic audio – cu Nelu Brie

Lumea de dincolo studiu biblic audio cu pastorul Nelu Brie

Cartea Apocalipsei – studiu biblic audio cu Paul Negruti ep. 31-61

Studiu biblic audio Cartea Apocalipsei ep.31-61 cu pastor Paul Negruti