Home / Filme crestine / Amish Grace – Harul Iertarii

8 comments

 1. d

  *Cred ca e unul din cele m-ai bune filme de drama pe care le-am vazut, cu greu te abtii sa nu plangi  nota 10 +

 2. p
  potoroaca madalin

  as vrea sa stiu daca aveti permisiunea legala de a difuza aceste filme. nu as vrea sa incalc legea copy right, dar daca sunt postate cu permisiunea producatoriilor m-as uita cu bucurie la materialele dumneavoastra. multumesc anticipat de raspuns

 3. o

  O demonstratie de iertare f.f.f.frumoasa si adevarata.Ne lasa sa reflectam la iertarea cea adevarata care „vine din inima”,atunci cand acea”chestie mare si urata cu dinti multi si ascutiti(URA)nu o lasam sa ne manance inima.Asa filme merita sa fie difuzate si pe TV si chiar la cinema ca sa fie un exemplu pt.cei ce umbla in intunericul urii.Caci IERTAREA nu inseamna a accepta sau a uita ci reprezinta eliberarea sufletului de URA pe care o dam lui Dumnezeu ca sa putem regasi PACEA sufleteasca.

 4. m

  L-am vazut si este foarte frumos si te invata ca orice ar fi trebuie sa ierti.Asta e porunca Domnului Isus:sa ne iubim unii pe altii.Acest film este o poveste reala deci va dati seama ca si acuma a ramas in inimile oamenilor aceasta amintire trista…

 5. O

  MERITA VAZUT ESTE UN FILM FOARTE BUN

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .