Home / Filme crestine / In the Beginning – La inceput a fost cuvantul

7 comments

 1. B
  Bordeianu ANDREI

  Este un film foarte bun dupa parerea mea , care merita vazut , pentru ca aici sunt prezentate originile noastre , si adevarata credinta .:)

 2. E

  foarte frumos!!

 3. d

  mai exista o alta parte a acestui film …multumesc

 4. C

  eu m-am uitat pe secvvente la tot filmul si nu am vazut nici o nuditate,deci Andreea te rog fi mai explicita,unde mai exact e nuditate in care parte a filmului ?

 5. C

  Andreea daca ai putea sa fi mai explicita te rog,mai exact in ce film apare nuditate ca sa stim

 6. D
  DeSeno Andreea

  fffffffffffffffffff rau
  multa nuditate

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Son of God (2014)

Son of God (2014) Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

The Story of Ruth – (1960)

E o poveste simplă în Vechiul Testament. Ruth este una din cele două femei moabite care se căsătoreste cu unul din fii lui Elimelech şi Naomi. Când Elimelech şi fii Mahlon şi Chillion mor, lăsând in urma trei femei vaduve Naomi soacra o văduvă săracă, cu două nurori neevreice, ea a decis să se întoarcă în Israel. O noră, Orpah, i-si ia de la ea la revedere decizand sa ramana cu neamul ei iar cealalta noră Ruth spune ca nu se va desparti de ea si merge cu ea. Se hotaraste să renunţe la viaţa şi de cultura din Moab ca sa fie cu Naomi .