Home / Semenii Tai / Ajuta 13 batrani ai strazii sa aiba cu ce se incalzi in iarna aceasta

Ajuta 13 batrani ai strazii sa aiba cu ce se incalzi in iarna aceasta

In jud. Bihor, Slujire Crestina sustine un mic centru pentru batranii strazii, in care se ofera cazare, masa si ingrijire pentru 13 batrani luati de pe strada. Centrul pentru ingrijirirea batranilor strazii functioneaza numai din primavara acestui an. Odata cu venirea iernii este nevoie de caldura. S-a reusit sa se achizitioneze o centrala pe lemne, impreuna cu 16 calorifere. Insa nu s-a putut instala pentru ca ne mai lipsesc aproximativ 2000 de lei (500 euro) pentru a se cumpara instalatia, care va lega caloriferele din fiecare camera cu centrala. Acum cei 13 batrani se incalzesc la niste sobe vechi, care nu fac fata la camerele mari si consuma foarte multe lemne. De asemenea, este nevoie sa cumparam lemne de foc pentru acesti batrani, care in total vor costa aproximativ 3000 de lei (750 euro), avand in vedere ca sunt camere mari si 16 calorifere. Facem un apel la toti fratii care vor citit acest articol, ca sa sustina acest proiect cu fondurile necesare.

Cei care doresc pot veni personal ca sa viziteze acest centru si pe cei 13 batrani ai strazii, pentru a vedea activitatea de la fata locului. Cei care nu pot face lucrul acesta, dar doresc sa doneze, noi vom posta pe site-ul nostru imagini foto si video din timpul instalarii centralei si a caloriferelor, video cu lemnele cumparate si un mesaj video de multumire din partea celor 13 batrani care vor fi beneficiarii acestui proiect. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Pentru cei care doriti sa donati pentru ca acesti 13 batrani ai strazii sa aiba cu ce se incalzi in aceasta iarna, gasiti modalitatile prezentate mai jos. Va rugam sa ne confirmati prin email sau telefon depunerea donatiei cat si destinatia ei catre acest proiect, pentru ca noi sa ii putem directiona conform cu dorinta dvs.

CUM PUTETI DONA

1. Online direct cu cardul aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Prin PayPal aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, deschise pe numele Asoc. Crestine Misiunea Speranta pentru Romania de mai jos:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO: RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x

Check Also

Ajută-l pe Nea Petre să meargă din nou

Nea Petre locuieste singur intr-o comuna din jud. Caras Severin. ...

Donează o Biblie pentru cei săraci

In activitatea noastra de ajutor crestin, intalnim multe persoane carora ...